Hesap Bilgileri Sayfası

Hesapno.com hesap bilgileri ve  ödeme sistemlerine yönelik diğer bilgilerinizi  daha hızlı paylaşmanızı ve her üye kişiye/firmaya kendine ait bir web sayfası sağlayan paylaşım sitesidir.

Tüm Banka Hesap numaraları, PTT Hesapları, Paypal hesap Bilgileri, Bahis Hesapları numaralarını hatta şirket Fatura bilgileri vb. ödeme hesapları ile ilgili her şeyi kullaniciadi.hesapno.com sayfanıza kaydedebiliyorsunuz.  Bu web sayfası üzerinden Bilgilerinizi SMS veya E-mail olarak gerekli yerlere gönderebilir veya kullanıcı isminizi kişilere ileterek paylaşabilirsiniz. Size ödeme yapan kişi ödemeyi yaptıktan sonra aynı sayfa üzerinden tek tuşla “ödeme bildir” s

eçeneği ile size bilgi geçebilir. Böylelikle ödeme yapıldığı anda haber almış olursunuz.

Sitenin mobil destekli olması en büyük avantajı. Sadece adresinizi söyleyerek, sizden ödeme hesap bilgileri ve diğer ayrıntıları bekleyen kişiye iletmeniz yeterli.

Şuan sitedeki artı bir özellik olarak IBAN bilgilerinizi banka sitelerine yönlendirilmeden bu site üzerinden “IBAN Hesaplama” seçeneği ile direk hesaplatarak öğrenebiliyorsunuz. Ayrıca Siteye hesap numaraları kayıt edilirken yazıldığı an IBAN Kontrol desteği ile bilgileri doğruluyor.

Böylece aşağıda ki diyaloglar gün geçtikçe yavaş yavaş değişecek.

–      Kim yazacak şimdi 26 Haneli IBAN numarasını?

–      Tüm banka hesap bilgileri mi cebimde mi taşıyayım!

–      Bizim şirket Fatura bilgilerini yazan kartı bulamıyorum.

–      ATM’ye gidip IBAN numaramı öğrenmeliyim.

–     Hesap bilgilerini tekrar atar mısın, ben yine kaybettim.

Sizde bu kolaylıktan yararlanmak ve kendi isminize ait profil oluşturup hesap bilgileri karışıklığından kurtulmak için hesapno.com adresine üye olabilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir