Banka Hesapları Sayfası

Banka_hesapları

Hesapno.com banka hesapları bilgilerinizi rahatça paylaşabilmek için size web sayfası hizmeti veren bir erişim ve paylaşım ağıdır.
Bu paylaşım ağı ile tüm banka hesap bilgilerinizi paylaşabileceğiniz kendinize ait bir web sayfasına ücretsiz sahip olabiliyorsunuz. Bu sayfada kendi profilinizi oluşturarak Banka hesapları ve numaraları haricinde PTT hesapları, Paypal Hesapları, Bahis sitesi ID hatta şirket fatura bilgileri bile kayıt edebilirsiniz. Size ödeme yapılacağı zaman bilgilerinizi paylaşmanız gerektiğinde hatırlamakla yada yazdığınız yeri bulmakla uğraşmak yerine sahip olduğunuz kullaniciadi.hesapno.com web adresini söylemeniz yeterli olacaktır. Böylece hem pratik hem hızlı bir şekilde ödeme bilgilerinizi banka hesapları  karşı tarafa hızlı şekilde ulaştırılacaktır.

Sitenin altyapısı oldukça zengin. Birçok vakıf ve derneğin bağışlar için TL, Euro, Dolar banka hesapları ortak bir noktada toplanmış. Ayrıca sizde istediğiniz hesapno.com üyesi olan kişi yada firmaları kendi üye sayfanızda favoriler bölümünüze ekleyebiliyorsunuz. Bu site kullanıcıların ve şirketlerin Hesap bilgileri kaydı ile Google. arama motoruna yeni bir arama kriteri eklemiş bulunuyor. Bu sistemin sanal dünyada benzeri dahi bulunmuyor, tamamen kendine özgü bir fikir. Ayrıca şuan üye olan herkese 20 SMS kredisi hediye ediyor. Bu krediler ile ödeme hesap bilgilerinizi direk olarak hesapno.com üzerinden tek tuşla SMS veya Mail olarak gönderebiliyorsunuz.

Oluşturduğunuz üyelik bir şirket profili ise fatura bilgileri ve şirket ödeme hesapları bilgilerini web sitenize entegre etmenizde büyük fayda var. Böylece güncelleme ve değişiklikleri üye yönetim panelinizden kolaylıkla kontrol edebilirsiniz.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir