Hesapno.com’u neden kullanmalıyım?

  Günümüzde gelişmekte olan ödeme sistemleri ve bankacılık işlemleri ile beraber yazılım teknolojisi tamamen kullanıcılara basit ve hızlı çözümler üretmek için uğraşmaktadır. Tek tuşla cep telefonuna para göndermek, bağış yapmak, telefondan EFT, Havale emri vermek, köşe başındaki ATM’den ödeme yapmak vb. artık hepsi imkanlarımız dahilinde olan şeyler ve daha da pratikleşiyor.

   Havale, EFT ve diğer ödeme yolları ile para transferi gerçekleştirmek için kişilerin birbirlerine gerekli hesap bilgileri iletmesi, tekrar tekrar göndermesi veya güncellendiğinden haberdar edilmesi hem bireyler hem de kurumlar için ödemelerin gecikmesine, bekletilmesine ve çeşitli aksaklıklara sebep olmaktadır.

  Hesap numaranızı veya şirket Fatura bilgisini mutlaka talep edildiğinde iletmek zorunda değilsiniz.  Bu bilgileri internet sitenizin iletişim bölümüne eklediğiniz gibi, aynı mantıkla hesapno sayfanızı da kullanabilirsiniz. Fatura defterinizde şirket hesaplarınız yerine şirketismi.hesapno.com yazabilir, veya kartvizitinizde bir satır olarak ekleyebilirsiniz.

  Bildiğiniz üzere genelde banka hesaplarında HAVALE dakikalar içerisinde, EFT ise yaklaşık olarak 1 gün sonra hesaba geçmektedir. Sende “Şu banka var mı?, Bu banka var mı?” yerine, profilinize ödeme yapılacak tüm kanalları yazdığınızda size ödemeyi yapacak taraf için de büyük kolaylık sağlamış olursunuz.

   Tüm bunların yanında iletişimde oluşan yazım hataları riski, 26 haneli IBAN numarasını tekrar tekrar telefonda söylemek yada yanlış yazdırmak, şirket fatura bilgilerini uzun uzun okumak gibi zaman kaybettiren diğer bir çok konuya oluşturacağınız hesap bilgileri profiliniz ile çözüm getirmiş olacaksınız.

  Bir kurum veya bireysel kullanıcı olarak banka hesabınızı değiştirdiğinizde veya başka bir bankadan hesap açtığınızda bunu ödeme yapacak tarafa iletip bilgilendirmenin de en kolay yolu hesap bilgileri sayfasında yapacağınız ufak bir eklemedir.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir