IBAN Çözümleme modülümüz yayında!

IBAN Çözümleme Modülü Nedir?

  Bugun Türkiye de ilk defa olarak gerçekleştirilecek olan ayrıntılı olarak İBAN Çözümleme (analizi) modülü sitemiz üzerinden aktif hale geçmiştir.  Bu yeni hizmetimiz ile ibandan hesap numarası öğrenme, iban ile şube kodu öğrenme, iban numarasından banka bilgisi öğrenme işlemleri kolayca yapılabilmektedir.

  Hesapno.com/iban üzerinden hesap numarasından iban hesaplama ve hesap no ile iban öğrenme iÅŸlemlerini yapabileceÄŸiniz modülümüz hizmetine devam etmektedir. Bu modül ile hesap no ile iban sorgulama ve hesap bilgisini iban’a çevirmek için doÄŸru bilgileri girmeniz yeterlidir.

 IBAN  para transferlerinin yanlış hesap numaralarına yapılmasını önlemek amacıyla kullanılmaya başlanmış bir hesap numarası standardıdır. Bu sistemle banka hesap numaralarına tüm dünyada kullanılabilecek ortak bir standart getirilmiştir. Hesap numarasından iban oluşturarak her kullanıcı bankasına ait bu kalıplaşmış dizilimi sistem üzerinden öğrenebilmektedir. Böylece para transferi işlemlerini daha kolay ve garantili yoldan gerçekleştirilebilmektedir.

iban analiz

IBAN ÇÖZÜMLEME VE IBAN ANALİZ

IBAN ANALİZ Modülü

www.hesapno.com/cozumle_iban

  Ödeme yapacağınız sırada size gönderilen iban numarası hangi bankaya ait yada dizilimde ki sayıların arasından ibandan ÅŸube kodu bulma gibiçok zor olabilecek iÅŸlemleri, sizin için ayrıntılı ve düzenli bir ÅŸekilde listeleyerek yapar, ayrıca bu iban’ı hesap numarasına çevirme ve iban ile hesap no öğrenme ve ibandan hesap numarası bulma gibi iÅŸlemlerinizi de en hızlı ÅŸekilde sonuçlandırır.

  Şuan bankaların kendi resmi sitelerinde yayınlanan veriler kaynak alınarak tarafımızca verilen bu hizmet  tamamen kullanıcı yararına oluşturulmuştur.  Ayrıca girilen her bilginin geçerliliğini de otomatik olarak kontrol etmektedir.

  Kullanıcılarımızdan gelen taleplerin bir kısmı banka hesap no ile isim bulma, iban no dan isim sorgulama yada bu iban numarası kime ait gibi sorulardan oluşmaktadır. Maalesef iban hesaplama ve çözümleme modüllerimiz de bu bilgilere ulaşılamamaktadır.

  Ayrıca sitemize kayıt olurken banka hesapları bilgilerinizi tek tek girmek yerine, çözümleme aracımız ile iban bilgisinden hesap numarası ile ilgili çıkan tüm sonuçları kayıt formuna otomatik olarak ekler. Bu sayfanızda hesabınızda yapacağınız güncellemeler veya oluşturacağınız yeni kayıtlar çok daha hızlı şekilde tamamlanacaktır.

IBAN Hesaplama ve Kayıt

IBAN Çözümleme  ve Kayıt

IBAN Çözümleme Modülü

www.hesapno.com/cozumle_iban

  Sizlere verdiğimiz hizmetler ile birlikte her geçen gün sistemimiz gelişmekte ve değer kazanmaktadır. Fikir ve önerilerinizi iletmeye ve size daha iyi hizmet verebilmek adına taleplerinizi, isteklerinizi bize göndermeye devam etmenizi rica ederiz.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir