Bireysel/Kurumsal Hesap Sayfası

 Bireysel/Kurumsal Hesap Oluşturmak

   Hesapno.com üyeleri artık sayfalarını kurumsal ve bireysel olarak kullanabilecekler. Yönetim panelinizden kurumsal ve bireysel profil seçiminizi yapabilirsiniz. 

Bireysel Kurumsal Seçim

Bireysel Kurumsal Seçim

 Kurumsal Hesapno.com Profiliniz

    Hangi sektörde olursanız olun Hesapno.com, internetteki hesap bilgileri kartviziti’nizdir. Basit bir kartvizitten öte, ÅŸirketinizin için finansal bir profilini oluÅŸturmaktasınız. Peki doÄŸru ÅŸekilde gerekenleri uyguluyor musunuz?

  • Kurumsal Hesapno.com sayfanız özenle hazırlanmalı, bilgiler eksiksiz ve doÄŸru ÅŸekilde girilmelidir.

  • Kurumsal Hesapno.com, sayfasını oluÅŸturmak için öncelikle hesabı oluÅŸtururken, kullanıcı ismini marka adıyla seçmelisiniz.
  • Email adresinizin uzantısı da ÅŸirket adresi ile aynı olmalı ki Hesapno.com ve sayfanıza gelen size ödeme yapacak kiÅŸiler bir ÅŸirket olduÄŸunuzu anlamalıdır. Gmail, yahoo gibi adresler ile kurumsal bir görüntüden uzaklaşırsınız.
  • Åžahıs, Limited veya A.Åž. gibi kurumsal hesaplarınıza ÅŸirket Fatura bilgisi, adres, telefon numarası bilgilerinin de girilmesi hem profilinizde şık bir görüntü olmasını saÄŸlayacak, hemde sayfa görüntülenmesinde Ticari güvenirliÄŸinizi ve prestijinizi arttıracaktır.
  • Hesap bilgileri sayfanızı kurumsal web sitenize de eklemenizde fayda var. Sitenize eklediÄŸinizde Hesapno.com’un sizlere sunduÄŸu hizmetlerden, kendi sayfanız üzerinden de faydalanabilirsiniz. Sitenize eklemeniz için gereken kodlar sayfanızın yönetim panelinde hazır ÅŸekilde bulunmaktadır.
  • Kurumunuz için sayfanızda Google indexlemenizin açık, mail adresiniz görünür olmalıdır.

 

Kurumsal Hesapno.com Sayfanız

Kurumsal Hesap Bilgileri Profili

 

 Bireysel Hesapno.com Profiliniz

    Eğer serbest ticaret yapan, bireysel hizmet veren vb. şekilde herhangi bir zamanda herhangi bir yerde ödeme hesaplarınıza dair bilgilerinize ihtiyaç duyuyorsanız şuan doğru adrestesiniz.. Kendinize oluşturacağınız bireysel hesap bilgileri sayfanız ile hizmetlerimizden kolayca faydalanabilirsiniz. Bireysel sayfa için neler gerekir?

  • Öncelikle Hesapno.com sayfanız özenle hazırlanmalı, bilgiler eksiksiz ve doÄŸru ÅŸekilde girilmelidir.
  • Net bir profil resmi, çözünürlüğü yüksek sadece veya renkli bir arka plan seçmek yararınıza olur.
  • Aktif kullandığınız bir mail adresi ile (mümkünse akıllı telefonla baÄŸlantısı olan) üye olmanız, ödeme bildirimlerinizin size daha kolay ulaÅŸmasını saÄŸlayacaktır.
  • Email adresiniz profilde görüntülense de “google veya mail spider” tarafından okunup, kayıt edilememektedir. 
  • Sayfanızı Google indexlemesine açık/kapalı durumda kullanabilirsiniz.
  • Sosyal medya linklerinizi (facebook, twitter) eklemenizde size ödeme yapan kiÅŸi veya kurumların diÄŸer sosyal medya profillerinize de kolayca ulaÅŸmasını saÄŸlar.
Bireysel Hesap Bilgileri Profiliniz

Bireysel Hesap Bilgileri Profiliniz

   Tabi birde internette hiç bir zaman önüne geçilemeyen parodi hesaplar var. Bu hesaplardan Hesapno.com olarak bizde payımızı alıyoruz. Twitter fenomeni @paraali ve sayfası paraali.hesapno.com #paraali

@paraali hesapno.com sayfası #paraali

@paraali hesapno.com sayfası #paraali

Kurumsal veya bireysel Hesapno.com sayfanızı oluÅŸturmadan önce hizmetlerimizi ve sitenin özellikleri hakkında bilgi almak istiyorsanız Hesapno.com’u neden kullanmalıyım yazımıza göz gezdirebilirsiniz..

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir